Scaffolding boards and marble dust paintings are used to accentuate the interior. There are open shelves for storage placed around the staircase connecting the various levels, as well as in the kitchen. Regular household items, which are needed and used on a daily basis, thus fit into design and add to the coziness of the home.

shelves

Given the atypically shaped lot, the structural design also had to be specially developed considering the non-traditional shape of the building. The use of columns and beams was limited in order to maximize the interior space. The architects utilized a steel-frame construction method, and the EZ stake system. On the exterior, they used materials suitable for a non-scaffold construction system, while the interior has piping in plain view, which allows for easier maintenance and adds to the uniqueness of the home. Cleverly placed windows and other openings allow for great natural ventilation of all the levels of this home.

plan

section